Thursday, 21 June 2012

ceria dan terpesona

assalamualaikum semua...terima kasih kepada CEO @ pengasas blogger kerana memberi peluang muhammad afiq menaip sesuatu di blog ini...kalau dapat jumpa kan best...x nk buat himpunan blogger ke kt kinabalu..hahaha

malam ni x nk cakap banyak..cuma nk menaip banyak-banyak...hua.. penat bekerja alhamdulillah dapat juga meluahkan rindu pada siti normastura...dan laptop beliau ni...:)

malam ni muhammad afiq teringat satu lagu yang happy go lucky dari segi muzik dan instrumental...lirik pula mudah difahami dan dihayati...tanpa membuang masa mari kita bersama lagu tersebut

dituju khas buat Siti NorMastura...:P (maaf kalau x sedap saya nyanyi dan berlakon..hehehe)

kelakar dan lawak dan funny...

ok sekian saja persembahan muhammad afiq..kalau jumpa dengan CEO blog ni kirim salam sejahtera tau...

terima kasih banyak-banyak


22.12.2012, akad nikah, doakan mas dan afiq. amin ;')

5 comments:

Fazi Isma said...

lagu tu mmg sesuai sgt2 utk kak mas dr abg afiq... hehehhe

fiQRa said...

haha, ohh i tau lagu ni.. best la u.. hehe comel pun ada.. kau selalu di hatiku.. hehehehe

Afiq Angah said...

i lagi tau...hehehe

imantizz_truper said...

romantiknya kak mas dgn abg afiq...hehe

wan niahix said...

romantiknye...

"keep smiling"
^_^

-Wan Niahix-