Sunday, 10 June 2012

esok ada temuduga

assalamualaikum

seperti yang korang semua tau...sekarang saya bekerja di kencana petroleum...sebenarnya saya masih mencari kerja yang saya betul-betul minat...antara ciri-ciri kerja yang saya minat seperti suasana di tempat kerja yang menyeronokkan...itu yang paling penting..

suasana di tempat kerja memainkan peranan penting untuk bekerja dalam keadaan yang seronok...hati rasa tenang, tertarik apabila diberi kerja,tidak mengeluh apabila kerja lebih masa...itu yang saya nanti-nantikan

kedua adalah gaji...hehehe sape tak nk gaju banyakkn...cm saya target gaji tuk diploma dalam rm1300...agak-agak ok ke...ada ke orang nk amik pekerja yang cm saya ni...hahaha mesti la ada...kalau tak, tak kan la ada company call panggil interview kn...hehehe alhamdulillah...semoga temuduga esok berjalan lancar...

selain itu, dalam menjejaki pekerjaan yang tetap ini, saya juga pentingkan bahagian yang saya minat...saya berminat dalam bahagian elektronik dan elektrik...harap esok tercapai la inpian saya.... nk tau saya dapat tawaran kerja di mana...?

ini alamat dia...hehehe


MSP Industries Sdn. Bhd
Lot 1, 3 & 5 Persiaran Kilang Perindustrian 17,
Pengkalan Maju Industrial Park,
31500, Lahat, Perak.


mudah-mudahan esok berjalan dengan lancar...amin
doakan saya ye kengkawan...hahaha ada ke kawan aku ni...rindu siti nor mastura...tunang yang saya cintai dan kasihi...esok doakan saya ye dan temankan saya walaupun kita jauh....

ok semua terima kasih...

2 comments:

nur_za said...

gud luck yer..stdy skit2 pasal compny tu..hee

fiQRa said...

gud luck bakal suami. semoga Allah permudahkan urusan awak. amin ;')