Thursday, 11 August 2011

Contest Syoknya Dapat Duit Raya RM100


salam ramadhan

sambung slogan..

blog cintairmata kemas, padat dengan isi dan sempoi. blog cik jugak tak berat. hoho.. ehem ehem, empunya blog manis means lawa la..

p/s penaja : 
  1. Contest ni berlangsung sepanjang bulan ramadan 2011..
  2. Keputusannya akan di umumkan pada hari raya ke berapa -_-??.. itu tak confirm lagi sebab nak tengok dulu.. ramai berminat nak join tak.. =) InsyaAllah dah confirm nanti kite umunkan..
  3. If ramai join.. makin bertambah hadiah nanti.. (macam contest sebelum ni kan)
  4. Ada orang kata tak tahu nak cerita apa mengenai blog saya ni.. So sebab tu la tujuan contest ini dibuat untuk blogger lain memahami erti sebuah blog tu.. bukan just follow n lihat gambar jer.. =)
  5. Contest kali ini akan sentiasa update dengan banyak kejutan.. =D
  6. 1st contestant akan mendapat hadiah saguhati dari pihak penaja.. Tahniah kepada Blog XIDI 
  7. Jom join cepat.. tak rugi tau..
  8. Saya harap ada perserta lelaki kali ni.. sebab saya nak bagi hadiah istimewa untuk peserta lelaki yang pertama.. =)